✫♥Stöd Sawmya Frisk!!!♥✫

 

♫♪♫♪ ♫♪♫♪

KÄRA SJÄLAR!

En innerligt stor och betydelsefull ära för mig, är att få dela med mig utav min musik, göra mina egna unika tolkningar och sätta egen personlig prägel på alla fina mästerverk/sånger/låtar/visor, etc, och även vara bejakande och lyhörd till det som redan har skapats, då jag har dem "traditionsbärande" karaktärerna i t.ex. folkmusikslåtar. Det bästa jag vet, är att ära det "gamla" samtidigt som man kombinerar det nya, och det sker en utveckling, ett samspel, som visar att musik, som enligt mig, går under "taket" Estetiska Uttryck, inte har några begränsningar. Det är bara vi själva som sätter dem. 
Den bästa känsla som jag vet, när jag befinner mig på scenen, är den totala kommunikationen och samspelet mellan mig, mina kära medmusiker och den älskade publiken! När dessa möten uppstår, så är det sannerligen "musik i mina öron"!
Jag ÄLSKAR att musicera och sjunga tillsammans med ALLA människor och djur. I ett möte, i t.ex. i ett musikaliskt möte, med både människa och djur, där man har musiken, röst och rörelse som kommunikationsmedel, så kan det skapas möten för livet! Att få uttrycka sitt inre och yttre i färg, form, bild, teater/drama, toner, dans: Det är en helande styrka som existerar inom oss alla. Och då menar jag verkligen alla! Både utövande t.ex. musiker och även åhörare!♫♪♫♪ ♫♪♫♪

Jag har fått frågor om varför inte jag har fått Borlänge kulturstipendium, och för mig så har jag ej aktivt tänkt den tanken, men nu känner jag att det skulle vara en enorm ära och jag skulle med stolthet bära huvudet högt över att få en sådan fin utmärkelse!


♫♪♫♪ ♫♪♫♪

Jag är tacksam för varje röst och själ, som önskar se mig som Borlänge kulturstipendiat, år 2014. Ni är mer än välkomna till att skriva ett förslag till Kultur- och fritidsnämnden i Borlänge kommun för att stödja mig till att få chansen att mottaga Borlängekulturstipendium år 2014.

Jag mer än tacksam för Era förslag för att se mig som stipendiat. Detta skickas in till nedanstående adress innan den 15 fenruari.

Kultur- och fritidsnämnden
Borlänge kommun
781 81 Borlänge

 

 ♫♪♫♪ ♫♪♫♪

 


Jag hoppas, önskar och tackar för Ert bidrag!

♪♫•*¨*•.¸¸♥Tusende Tack!!♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

 

 

”Musik Är Stöd För Själen”
- Sawmya Frisk

 

✫♥Varma hälsningar Sawmya Frisk, musiker!♥✫

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.